Контактирајте не

8 + 3 =

Јавна здравствена установа Клиничка Болница Штип
Ул: Љубен Иванов бр. 25
2000 Штип, Македонија
Т.: +389 32 394 099, Ф: +389 32 605 001
www.bolnicastip.com.mk
[email protected]

Регионална колегија на Бугарски лекарски сојуз – Благоевград, Бугарија
Ул: Браќа Миладинови бр.21
2700 Благоевград, Бугарија
Т: +359 73 83 22 58
www.bls.blgrad.net
[email protected]