Категорија: За проектот

Регионалната колегија на Бугарски лекарски сојуз – Благоевград

Регионална колегија на Бугарски лекарски сојуз – Благоевград, Бугарија Ул: Браќа Миладинови бр.21 2700 Благоевград, Бугарија Т: +359 73 83 22 58 www.bls.blgrad.net [email protected] Регистрирана е според Законот за организации на...

Read More

ЈЗУ Клиничка болница Штип

Јавна Здравствена Установа Клиничка Болница – Штип, Македонија Ул: Љубен Иванов бр. 25 2000 Штип, Македонија Т.: +389 32 394 099, Ф: +389 32 605 001 www.bolnicastip.com.mk [email protected] Јавната Здравствена Установа...

Read More

Програма

Интеррег-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија-Македонија 2014-2020. Проектот CBHealth е финансиран од Интеррег-ИПА Програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија 2014-2020. Програмата е ко-финансирана...

Read More

За проектот

Проектот “Интеграција на европските стандарди во здравството и иновативен пристап во насока за развој на прекуграничен кластер за здравство” CB006.1.31.017 е финансиран од Интеррег-ИПА прекугранична програма Бугарија –...

Read More
Loading