Категорија: Вести

Потпишан Меморандум за соработка и посветеност за формирање на Прекуграничен кластер за здравство во рамки на настанот “Отворени Денови на Здравството” CBHealth Ref: СВ006.1.31.017

РK на Бугарски Лекарски Сојуз, Благоевград и ЈЗУ Клиничка Болница, Штип во рамки на проектот...

Read More

Во тек е изработка на Прекуграничен Здравствен Каталог, во рамки на проектот „Интеграција на европските стандарди во здравството и иновативен пристап во насока за развој на прекуграничен кластер за здравство” Ref: СВ006.1.31.017

ЈЗУ Клиничка Болница, Штип и РК на Бугарски Лекарски Сојуз, Благоевград од 17 октомври 2016 година...

Read More
Loading