Категорија: Настани за проектот

Успешно реализиран настан “Отворени Денови на Здравството” во Штип, Македонија CBHealth Ref: СВ006.1.31.017

Успешно реализиран настан “Отворени Денови на Здравството” во Штип, Македонија CBHealth Ref:...

Read More

Ќе се организира дводневна обука во рамки на проектот CBHealth, CB006.1.31.017 во општина Штип

Од 27-28 Јуни 2017 година во хотел „ИЗГРЕВ“, Штип, Македонија, ЈЗУ Клиничка Болница – Штип заедно со РК на Бугарски лекарски сојуз – Благоевград, организираат дводневна обука, активност 5 “Програма за јакнење на...

Read More

Ќе се организира дводневна работилница дел од Програмата за јакнење на капацитетите на медицински специјализанти и специјалисти во рамки на проектот “Интеграција на европските стандарди во здравството и иновативен пристап во насока за развој на прекуграничен кластер за здравство” CB006.1.31.017, финансиран од Првиот повик на Интеррег – ИПА програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија

Од 29-30 Мај 2017 година (понеделник-вторник) во Хотел “Кристо” Благоевград, Бугарија, РК на Бугарски лекарски сојуз-Благоевград и ЈЗУ Клиничка Болница – Штип ќе организираат дводневна работилница дел од Програмата за...

Read More

Специјализирана медицинска опрема е набавена во рамки на проектот CBHealth, Реф: СВ006.1.31.017 за СБАЛО “Св. Мина” – Благоевград

Од 17 октомври 2016 година Регионалната Колегија на Бугарскиот лекарски сојуз – Благоевград...

Read More

Спроведена прес-конференција во рамки на проектот „Интеграција на европските стандарди во здравството и иновативен пристап во насока за развој на прекуграничен кластер за здравство” Ref: СВ006.1.31.017

Во сала 5 од Општина Благоевград на 28.03.2017 год. Пред медиумите беше презентиран проектот...

Read More
Loading