Јавни здравствени установи

ЈЗУ ДелчевоЈЗУ Клиничка болница ШтипЈЗУ КочаниЈЗУ Пехчево Здравствен регион Делчево Општина Делчево се наоѓа во крајниот североисточен дел на Република Македонија, во подножјето на планината Голак, непосредно до границата со...

Read More