Приватни здравствени установи

Д-р СамарџискиД-р Златко Стојменов Приватна Здравствена Установа “Прим. Д-р Самарџиски” – Штип Ординација по општа медицина, интерна медицина и биохемиска лабараторија Адреса: Пиринска бр. 75-Б, 2000 Штип 00389 (0)32 395...

Read More